Limuzine in Chisinau, masini de nunta Moldova. Inchiriere limuzina

Limuzine in Chsinau

Cortegiul limuzinelor de nuntă – reprezintă un atribut cheie masini pentru nunta. Compania „Limovip” își va asuma pe deplin procesul de organizare și amenajare a transportului pentru orice eveniment semnificativ. La dispoziția Dumneavoastră este disponibilă pentru închiriere flota noastră impecabilă de limuzine pentru nuntă în Chișinău:
limuzine in chisinau

Cadillac Escalade  – model de masini de nunta  extravagant și ultra-modern. Automobilul de culoare albă, cu lungimea de 12 de metri, dintr-o privire va cuceri pe Dumneavoastră și invitații nunții prin farmecul și caracterul său indimenticabil. Capacitatea – pînă la 24 de persoane. În salonul Cadillac Escalade Vă așteaptă: Televizor, bar cu iluminare auxiliară, păhare pentru șampanie, muzica veselă și o mulțime de emoții pozitive.

Infinity QX56, lungime 12m, cu capacitatea de 20 locuri, usile din fata se deschid in sus (unicul model in Moldova). In salonul Infinity OX 56 Va asteapta: salonul disko, 5 televizoare, karaoke profesionist, camin, o muzica de calitate si multa distractie cu comfort.

Un alt avantaj al serviciului nostru este un salon spațios! Acum, dacă vă veți decide să vă îndulciți drumul pînă la OSC cu prezența oaspeților săi – deja nu va mai prezenta o problemă! Cea mai mare limuzină de nunta poate găzdui pînă la 24 de persoane. Includeți muzica veselă, umpleți păharele cu șampanie spumantă și primi cele mai călduroase cuvinte de felicitare în cercul prietenilor Dumneavoastră.
Limuzina noastră spațioasă „a avut grijă” și de rochia dragelor noastre mirese. În interiorul spațios se vor potrivi perfect și deloc nu se vor șifona toate cercurile Dumneavoastră!
Închirierea automobilului, la dorința Dumneavoastră, poate include și decorarea acesteia. Noi cu mare plăcere vom decora cortegiul Dumneavoastră de nuntă cu panglici colorate, flori vii, fundițe și alte accesorii de nuntă.
În cazul în care Dumneavoastră deja ați făcut alegerea unui astfel de pas important în viață, faceți încă unul – apelați la serviciile companiei „Limovip”. Noi vom face drumul spre pirostrie – ușor și lipsit de griji. Limuzine in Chisinau, masini de nunta.

2013 www.limovip.md Up