Chirie limuzine Chisinau. Прокат лимузинов в Молдове

Despre noi

LimoVip – Chirie limuzine Chisinau

Suntem bucuroși să vă anunțăm despre faptul ca compania LimoVip a ocupat locul 1 la Concursul Internațional WedAwards, în nominația „Cel mai bun furnizor de transport pentru nuntă”. Calitatea serviciilor pe care le oferim, este într-adevăr la un nivel înalt! Vă mulțumim pentru susținere.
Mai jos vă oferim galeria foto de la ceremonia de premiere:

 

Piata serviciilor de arenda a limuzinelor in Republica Moldova s-a dezvoltat foarte rapid si este intr-o continua dezvoltare. Acest tip de serviciu, cu ceva timp in urma parea pentru multi un lux realizabil doar in vise.

Astazi, insa, practic fiecare eveniment sau sarbatoare: nunta, petrecere, zi de nastere, bal de absolvire, etc. sunt de neinchipuit fara o limuzina, aceste serviciu fiind tot mai accesibil. Noi,compania LimoVip,suntem intr-un pas cu preferintele clientilor nostri si avem ca scop principal oferirea unui nivel inalt de deservire, la un pret avantajos.

Daca doriti sa uimiti sau sa surprindeti prietenii, persoana draga, sau daca doriti o atmosfera de lux pentru evenimentul dvs, compania LimoVip este gata sa va ofere aceste senzatii, la un nivel inalt de deservire si la un pret rezonabil!

Va propunem cele mai solicitate ocazii de comanda a serviciilor noastre:

Intilnire la aeroport

o_1

Zile de nastere

o_2

Petrecere

o_3

Nunta

o_4

Intilniri de la maternitate

o_5

Va ramin doar 2 pasi simpli pentru a transforma sarbatoarea dvs intr-un eveniment de neuitat!

  • 1. Vizitati Parcul auto  si  alegeti modelul automobilului potrivit pentru dvs
  • 2. Contactati-ne si efectuati comanda specificind autmobilul si perioada dorita

Compania LimoVip este la dispozitia dvs si va propune calitate inalta de deservire la un pret avantajos. LimoVip este alegerea potrivita!

2013 www.limovip.md Up