Totul pentru nunta. (Foto-video, tamada, make-up, sala de nunti)

Totul pentru nunta

totul pentru nunta

LimoVip – Totul pentru nunta dvs

Compania LimoVip este intr-o strinsa colaborare cu alte companii/parteneri ai caror activitate se incadreaza in tematica organizarii nuntilor si altor ceremonii, care de asemenea presteaza un nivel inalt de deservire si un pret rezonabil:

Sala de Banchete „VilaNoua”

t_1Sala de Banchete „VilaNoua” dispune de o incapere superba, cu capacitatea de 170 de persoane, cu deservire profesionista si o bucatarie excelenta nationala si europeana.
Aflindu-ne la numai 2 minute de aglomeratia  capitalei, ne puteti gasi la intrarea in comuna Bubuieci.
Site: www.vilanoua.md

Банкетный зал

t_2Or. Chisinau, Moldova, este posibila comanda in afara Chisinaului.
Organizarea si petrecerea nuntilor, petrecerilor, balurilor de absolvire, etc.
Suport tehnic: sunet, lumina, efecte speciale. Muzica si dispozitia buna este un element indispensabil al oricarei nunti sau petreceri.
Site: http://www.select.md

Elen – Makeup Profesional

elenaSunt, eu sunt Elena şi sunt nu doar un makeup artist, dar şi o persoană, care vrea să aducă ceva propriu şi nou în acest domeniu.
Folosesc produse profesionale din Franţa, Germania şi SUA.
Eu lucrez la crearea stilului tău, iar TU lucrezi la crearea stilului MEU.
Site: www.elen-makeup.webs.md

Dj Slave

djDj Slave – Dj cu mare experienta in domeniu.Pret avantajos pentru toti. Alegerea repertoriului de muzica individual cu fiecare client. Dj Slave lucreaza la: Nunti,Cumatrii,Zile de nastere,Baluri de absolvire,Aniversari,Bankete,Cluburi de noapte etc… Adica intr-un cuvint – Dj Universal la toate petrecerile. O gama larga de muzica incepind ku anii 70-80 pina la muzica zilelor noastre,moldovenesti,estrada,russesti,retro,club music etc… + Toate obiceiurile si traditiile nuntilor si cumatriilor. Pot sa va propun si Moderatori talentati cu experienta. Lukrez pe tot teritoriul Moldovei si nu numai.Contacte:+373 0(69)345322 Veaceslav

2013 www.limovip.md Up